Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 2028“(АНТИУТОПИЯ)2028

...
Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 2028“(АНТИУТОПИЯ)2028
Коментари Харесай

Проф. Слатински: Антиутопия, 2028 - пълната свобода на рашистите ...

Проф. Николай Слатински, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

„ 2028 “
(АНТИУТОПИЯ)

2028 година е извънредно тежка за България. Съществуването на страната е заложено на карта.

Всъщност, всичко неприятно стартира през 2026 година.

Тогава съветски зелени човечета все по-често и във все по-големи количества идват във Варна, Бургас и други градове в Източна България. Проруски сили, формирани от нападателни и фанатизирани българи отпред с минаващи за националистически дучета като КК и Водоснабдителна система поддържат абсолютно тези плъзнали безусловно на всички места зелени човечета. Относително дребни елементи от локалното население и на практика всички руснаци и рускоговорящи, основно притежатели на парцели и предприятия в тези два огромни български града и прилежащите курорти и обитаеми места, на първо време страхливо, а след това все по-настоятелно желаят консолидиране на България към Руската Федерация и отвод от евроатлантизма на българската външна политика и присъединение към подконтролните на Русия структури на евроазийството.

Тези множащи се като гъби след дъжд протестиращи декларират, че не желаят повтарянето и у нас на нещастието с към този момент несъществуваща страна Украйна, която съвсем цялата (без някои западни елементи, обединени в дребна и нежизненоспособна Лвовска република) след три годишна брутална и кървава Война бе превърната в Малоросийски федерален окръг – част от Руската Федерация.

А Западът?

Западът е потопен в личните си несъгласия и бюрократични процедури, блаженство и хедонизъм. Уморен от дългата Война на Русия против Украйна (2022-2025), Западът последователно спря помощта за украинската власт в Киев (защото, виждате ли, там имало огромна корупция), и ускори до краен лимит натиска над тогавашния президент Зеленски да организира в период новите президентски избори.

Изборите бяха извършени с големи нарушавания и операции, с неистова активизация на съветската ФСБ и със саботираща активност на проруската пета колона в Украйна. На тези „ безумни избори “, на този „ гуляй по време на чума “, както ги характеризираха малцината останали трезвомислещи в Украйна, успеха удържа АА, който незабавно по-късно пое курс на доближаване с Русия. След трагичната му гибел при неизяснени условия, зад които прозира дългата ръка на съветските спецслужби, Кремъл конфигурира отпред на призналата провалянето си във Войната Украйна някогашния президент Янукович. Именно Янукович подписва присъединяането на Украйна към Русия като Малороссийски федерален окръг. Акт, с който Украйна юридически и в действителност приключи своето битие като суверенна и самостоятелна страна.

През юли 2026 година, в разгара на летния сезон, съветски военни елементи нахлуха в Източна България за отбрана на нарушаването на правата на руснаците в България и на идващия ден бяха оповестени така наречен Варненска и Бургаска национални републики с територии, повтарящи едно към едно едноименните области, въведени в социалистическа България при административното разделяне от 1987 година

Президентът Путин изрично отхвърли каквато и да било съветска военна експанзия и посочи неведнъж, че поддържа суверенната воля на българския народ от тези две области. След месец в изискванията на агитационен и физически гнет бяха извършени референдуми, които гласоподаваха за присъединението на така наречен ВНР и БВР към Руската Федерация.

Президентът на България по това време РР в особено послание към народа съобщи, че България би трябвало да одобри новите действителности, в края на краищата над Варна и Бургас се вее съветският байрак и затова те към този момент са съветски.

Лидерката на Българска социалистическа партия ВГ сподели екзалтирано, че въпреки доскоро не е знаела чии са Варна и Бергас, в този момент би трябвало да одобри и тя приема без съмнение, че те към този момент са съветски.

Възмутени български жители от всички краища на страната излязоха възмутени на Площад „ Независимост “, наименуван непринудено Мегдан, с искане за оставката на РР. Многохилядните демонстрации, против които президентът РР заповядва използването на въоръжена мощ, вследствие на които имаше десетки починали протестиращи, доведоха до бягството на РР в Русия. На извършените след три месеца нови президентски избори успеха завоюва демократът ТТ.

Новоизбраният президент ТТ и министър председателят НД обявиха изрично, че те няма да одобряват в никакъв случай, под никакъв напън и при никакви условия, да признят така наречен ВНР и БНР и ще се борят за тяхното освобождение от окупацията на съветския ботуш.

В края на 2026 година Западът предложи да бъде признат проекта „ Територии против Мир “ за споразумяване на руско-българския спор (забележете – „ спор “), стартиран от 104-годишния Хенри Кисинджър. България посредством своя президент и министър председател уверено отхвърли този проект.

НАТО излезе с няколко остри заявления против окупацията и анексията от Русия на български територии, само че реши да не се намесва, тъй като „ западните жители не желали да умират за Варна и Бургас “.

През февруари 2027 година президентът Путин разгласи началото на Специална Военна интервенция в България. Главната цел на тази СВО е денатофикацията на България и освобождението ѝ от шайката наркомани и клептоократи, завоювала нелегално властта в страната. За първия месец от така наречен СВО Русия окупира елементи от Разградска и Хасковска области (става дума за тези области съгласно все същото териториално разделяне през 1987 г.).

В сраженията от съветска страна вземат участие забележителен брой българи, тъй като в състава на съветските въоръжени сили са призовани безусловно всички мъже на възраст от 18 до 65 години от завоюваните територии на така наречен ВНР и БНР. Двете „ републики “ са на практика очистени от мъжко население, осеяни са с гробове на българи, починали при бойните дейности и от непрекъснатите артилерийски обстрели от двете воюващи страни. Мъжкото население на Варненска и Бургаска области е превърнато без изключение в на ниска цена пушечно месо от Путин и неговите генерали.

През май 2027 година на тържествено съвещание на двете камари на съветския парламент – Съветът на Федерацията и Думата – са утвърдени единомислещо на всички четения измененията в конституцията на Руската Федерация, според с които Варненска, Бургаска, Хасковска и Разградска област са присъединени към Руската Федерация като териториите им са съгласно административното разделяне на Народна Република България от 1987 година И то при изискване, че обилни елементи от Разградска и Хасковска област не са под съветска окупация, както, прочее, и самият град Хасково! На тържествената гала в Москва участват и гаулайтерите на тези четири новоприсъединени области – КК, Водоснабдителна система, АД и ГГ.

През септември 2027 година българските войски освобождават град Разград, принуждавайки нашествениците да се избавят с позорно бягство от него.

В Разград и някои други освободени градове – Силистра, Шумен, Кърджали – са открити потресаващи свидетелства за зверства на окупантите – изнасилени дами от всички вързасти – от 8 до 88 години, убити с изстрел в тила и завързани на гърба ръце стотици мъже, разграбени музеи, лечебни заведения, учебни заведения, спортни уреди, аптеки и покъщина.

И ето, стартира печалната 2028 година

Българите я посрещат с големи очаквания за начало на пролетното им контранастъпление. Водят се тежки борби за Русе и Стара Загора. Руските войски обстрелват с десетки ракети Плевен, Карлово, Казанлък, като унищожават монументи, мемориали, музеи и къщи на български възрожденци и революционери.

Към лятото на тази година Войната навлиза в окопна фаза – обстановката става патова. Нито България, нито Русия могат да реализират някакви по-сериозни триумфи на бойното поле. Българите се надяват идните американски президентски избори да сложат край освен на решаващото въздействие на президента Тръмп върху обстановката в световните процеси и във връзка с тяхната Война, само че и да понижат въздействието на тръмпистите в Републиканската партия, с цел да се отпушат спрените пакети с финансова помощ за България и да се възобновят доставките на въоръжения и техника за страната ни.
Онази част от продемократическите сили, които са дали своят вот за Българска социалистическа партия с цел да санкционират демократичните партии поради неправилни кадрови решения, към този момент е емигрирала от България и води стриймове в Ю-тюб от някои европейски столици.

Европейският съюз се пробва да оказва помощ финансово на България, макар трудностите за тази помощ, която непрекъснато издигат Унгария, Словакия и ръководената от Льо Пен Франция.

Сърбия се е трансформирала в подвластна територия на Русия, където по едноличното гледище на Путин Русия е изнесла част от тактическото си нуклеарно оръжие.

Румъния следва курс на сепаративни договаряния с Кремъл с цел да получи част от Молдова за сметка на деен неутралитет по отношение на Войната в България.

Президентът Ердоган на пръв взор балансира сред Москва и София, само че вдъхновен от сполучливото присъединение на Тайван към Китай, не крие упоритостите си да се възползва от тежкото състояние на България и да си „ вземе “ Кърджали и Смолян, дружно с една немалка част от териториите към тях.

Известният български политик и някогашен министър председател на страната ИК афишира по ББС от Лондон, че в случай че държавното управление в София падне под натиска на все по-агресивните съветски войски и включилите се към тях два български корпуса от някогашни чиновници на българските въоръжени сили и специфични служби, то той ще образува държавно управление в заточение и ще го оглави. Главната цел на това държавно управление ще бъде възобновяване на независимостта, суверенитета и териториалната целокупност на България в границите до 2025 година и прогонването на безусловно всички съветски окупанти и съд над техните български прислужници за осъществените военни закононарушения и националното им изменничество.

Според ИК, в интервала 2022-2025 година демократите в България неразумно са подценили съветската заплаха. Под претекст за опазване на демократичното право на лично мнение и на изложение на всички гледни точки, в България е била дадена цялостна независимост на нацистки, фашистки и рашистки антидемократични и терористични сили, а раздорите и разприте сред демократите са улеснили началото на разпада на българската държавност и всичкото това е довело до национална покруса и директна и непосредства заплаха за самото битие на нашата страна.

07.11.2023 година

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР